Schachtenspel 2016

Post Reply
Micha
Posts: 34
Joined: Wed Jul 15, 2015 1:32 pm

Schachtenspel 2016

Post by Micha »

Heey,
Dinsdagavond doen we het schachtenspel dus weer. Schachten verzamelen om 19:30
Wij gaan verzamelen om 19:15 voor de kp :D
Het gaat grotendeels zoals afgelopen jaren zijn. Ga als duo verstoppen en als de schachten je vinden, geef je ze omstebeurt jullie opdracht (jullie zijn in duo's, dus twee opdrachten per 'vondst') .Doen ze deze goed, dan krijgen ze drank. (niet zelf al de hele flessen opdrinken, maar proeven mag. De drank is in principe altijd voor de schachten!). Wanneer je de opdracht geeft; geef het op een leuke manier! Verzin een anekdote, maak een verhaaltje, zet er een spannend muziekje bij aan. Wat je ook wil! De opdrachten zelf staan al vast, kies hieronder een opdracht en vermeld in een reactie welke je neemt:

- 2 extra strofes verzinnen voor het clublied
- benoem de afgelopen 10 prosenioren van DIEFKA
- noem 100 hondenrassen
- benoem alle buitencampus clubs
- schachten vormen DIEFKA (en hier nemen we een foto van)
- maak een gedichtje over DC en praeses, rijmschema kiezen ze zelf mr met lang genoege zinnen (min 6 woorden). 4 regels per besproken persoon
(elke schacht maakt een rijmpje... paar doen t over Lars, paar over josefien etc etc)
- Annemarieke Koekoek met pornografische poses


Wanneer we allemaal gevonden zijn, gaan ze het praesidium op leeftijd zetten en mogen de schachten zeggen welke functie ze evt zouden willen.

Daarna gaan we naar t profke voor verkiezingen. De schachten die mee willen doen, moeten allemaal een toetsje maken op papier met vragen. Kunnen ze gewoon buiten op de stoep doen en kunnen we allemaal beetje opletten en er tussen lopen (neem allemaal voor zekerheid even een pen/paar pennen mee).

De beste zoveel (afhankelijk van het aantal wat begint) gaan door. Deze wachten allemaal buiten en mogen een voor een naar binnen komen om een praatje te doen voor de mensen die binnen zitten. Daar krijgen ze wat vragen en mogen ze leuke opdrachtjes doen. Hoe goed dat is, bepalen wij met z'n allen. Houd dus per schacht even ergens bij hoe goed ze het hebben gedaan.. Getal tussen 1 en 10 bijvoorbeeld.
Dan houden we nog een paar schachten over en die mogen om ter langst taphangen, en welke 2 dat het best doen zijn schachtenkoning(in).

Wanneer we hier nog mee bezig zijn, gelieve niet bijvoorbeeld te gaan beer pongen met het bier. Wacht even tot we klaar zijn.
(Niet dat ik gok dat er veel man gaat zijn haha) Dan gaan we allemaal met Tim zijn verjaardag vieren! :D
User avatar
Tim
Posts: 214
Joined: Wed Jul 15, 2015 12:14 pm

Re: Schachtenspel 2016

Post by Tim »

Ik wil alle buitencampus clubs benoemen!
Lincyschroven
Posts: 30
Joined: Tue May 24, 2016 10:56 am

Re: Schachtenspel 2016

Post by Lincyschroven »

ik doe 2 extra strofes voor clublied
User avatar
Josefien
Posts: 66
Joined: Wed Jul 15, 2015 12:12 pm

Re: Schachtenspel 2016

Post by Josefien »

er zijn idd maar 7 opdrachten. Maar jullie staan per twee, dus er zal één duo samen 1 opdracht maar hebben. LEt op de tijd! om 21:30 moeten we in 't Profke zijn. Dus als de ene opdracht al 15-20 minuten duurt, hou je de andere opdracht voor het einde of laat je ze het gewoon niet doen. Want de schachten moeten ons ook vinden op de KP wat ook even kan duren.
Roderick
Posts: 9
Joined: Tue May 24, 2016 6:48 pm

Re: Schachtenspel 2016

Post by Roderick »

Ik wil de hondenrassen doen met KL
User avatar
Zoe
Posts: 45
Joined: Tue May 24, 2016 10:58 am

Re: Schachtenspel 2016

Post by Zoe »

Shotgun voor het gedichtje!
Post Reply