Vergadering 19-4-2021

Post Reply
Femke
Posts: 62
Joined: Fri Jul 10, 2020 9:46 am

Vergadering 19-4-2021

Post by Femke »

Vergadering 19 april
Te laat: Wessel, Jeanine, Youri, Olaf, Niels

Afgelopen activiteiten
DIEFKA invites Hera 16/3
De verschillende rooms was een heel goed idee, daardoor was er toch meer gemend tussen de verschillende clubs. De puntentelling was wel niet wat het moest zijn, maar daar stoorde niemand zich aan.

Online cantus 18/3

Al de voorbereiding kwam zeker tot zijn recht! Het podcast systeem werkt ook best goed. Met de box waren in het begin problemen, maar hier is eigenlijk niet heel veel aan te doen. Het was overal een goed verlopen activiteit.
Wessel: bubbels gaan naar 10, nog een keer? Of naar de examens voor in de feestweek. Plannen voor de week naar de examens, goed licht en mooi weer. Michèle: afwachten of de bubbels zo groot mogen blijven en anders goed idee en doen!
Eva: Gelegenheid codices moeten ook de logo’s van sponsoren bevatten!

Praesidiumbonding 20/3
Super tof, ook leuk dat iedereen zo leuk mee deed.

Easter hunt 22-24-26-29-31-2/3
Geslaagd en kan zeker volgende jaren verdergezet worden. De Instagram gegevens geven aan de persoon die shift heeft was ook vele handiger. Ook in niet coronatijden verder met deze activiteit. Werd opgevangen als een erg leuke activiteit. Niels: als we het heel serieus nemen, moeten we even denken aan snapchat locatie, dit zou je mogelijk even uit moeten zetten.

Peter-Meter activiteit 23/3
Heel geslaagd en de stream via Twitch was heel handig. De spellen tussendoor voor de puntentelling waren ook een heel goed idee! Ook erg leuk dat ouwe zakken aanwezig waren. All over the place maar dat was zeker de bedoeling!

Online drill 25/3
Ook zeker geslaagd, maar wel veel problemen met het uploaden. Grappig om naar te kijken (evil smiley). De problemen met uploaden zouden gelegen kunnen hebben aan het slechte internet en de grote bestanden. De drive kan niet vol zijn. Daarnaast gingen mensen in 4K filmen waardoor de kwaliteit te hoog was en dus het bestand te groot.

Schachtentocht 30/3
Opzich geslaagd maar echt veel te lang. Het is niet oké dat sommige pas om 23u30 klaar zijn en daarna nog naar huis moeten fietsen. De route moest echt korter en het doorschuifsysteem werkte ook niet. Dit is wel iets om mee te nemen moest dit volgend jaar weer nodig zijn. Hier moet dus zeker naar een oplossing gezocht worden. De route zou korter moeten. Esther: Is natuurlijk uitprobeersel maar dit is dus niet helemaal gegaan volgens plan. Stof om mee te nemen naar de volgende keer. Schachten waren erg trots op hun lintje. Sophie: Blijkbaar is heel veel afval gedropt bij het kot van Bram. Esther en ik hadden dit ook niet duidelijk in het draaiboek gezet. Voor volgende keer dit bij een vuilnisbak o.i.d. droppen i.p.v. bij iemand (Bram) zijn kot. Bram: sommige combinaties schachten waren wel goed gekozen maar andere echt niet. Sommige eigenschappen versterken elkaar vaak, dit is niet de bedoeling.

Paasbrunch 31/3
Heel geslaagd! Veel stress de dag ervoor en de dag zelf, maar al bij al tot een goed eind gebracht. Het was ook zeker waar voor je geld en het zonnetje heeft natuurlijk de brunch helemaal afgemaakt. Klein beetje onhandig dat de schachtentocht was uitgelopen i.v.m. vullen en dat soort dingen, dit kwam uiteindelijk nog weer door de AVA met die fucking deksels. Eva: Voor een volgende keer proberen om geen activiteiten zo snel achter elkaar te plannen.

Schachtenkoning/koninginverkiezing 1 / 4
Heel goed dat we deze nog georganiseerd hebben, want de schachtengroep is er daardoor echt op vooruit gegaan. Ik vond het zelf ook amusant om naar te kijken. KWAK VAN ACHT! Let wel heel veel bekers waren echt niet vol. Hier is wel rekening mee gehouden in de puntentelling. Onder invloed rijden kan echt niet! er is een schacht die dat wel heeft gedaan. En heeft valsgespeeld. Beide kunnen niet. Mogelijk hier consequenties voor. Misschien geen bier laten drinken als straf, terwijl de rest dat wel doet. Stof om over na te denken voor de ontgroening door DC.

Komende activiteiten
Saved By The Beer nu-..
Lotjes/pintjes kopen!!

Anicura lezing 20 april
Begint om 19u30. Als je met meerdere samenzit, probeer toch verschillende schermen aan te zetten als het kan, zo ziet Anicura meer hoeveel mensen er echt meevolgen en dat is goed want dan is onze sponser blij. Goodiebags ophalen ook die dag tussen 12u45 en 15u15. Bereid misschien een paar vragen voor om het toch wat uitnodigende te maken voor andere mensen om ook vragen te stellen.

Speeddaten 22 april met Hygieia
Gaat niet meer door, er waren bijna geen inschrijvingen.

Midgetgolf 26 april
Goed gekeurd door HP. Michèle is blijkbaar heel goed en Naomi en Floor slecht dus zorg voor de juiste tegenstanders :D. Niet drinken op de midgetgolf baan. Wel meegesmokkelde drank is niet DIEFKA’s probleem. Mondmasker hoeft niet gedragen te worden op de baan zelf.

Games of the Wild West 27 april
Schrijf je zeker snel in er zijn nog maar een stuk of 7 plekken over. Het is een wandelroute met opdrachtjes, hier krijg je letters of drank kaartjes. Als je uiteindelijk het woord raad met de letters win je nog meer drank. De drank kan in alle gevallen pas na de tocht worden afgehaald, deze mogen tijdens de tocht niet gegeven worden van Antwerpen Stad! Draaiboek wordt later doorgegeven aan de mensen die een shift moeten draaien. Tevens is er ook nog een vergadering.

Online beerpong 28 april
Pakketjes bevatten bekers pingpongballen en snacks. Gezellig mee doen! Alle mensen die niet in het comité zitten hebben geen shift.

Schachtenactiviteit 29 april
Banner komt morgen!

Week van 3-6 mei verkiezingen
Eva: komt er nog een lijst met wie waar voor opkomt. Schachten zijn extreem traag dus dat helpt echt niet.
Stef maakt nog een filmpje voor de opkomende!

Lezing hittestress 11 mei
Lezing van onze mentoren

Extra
Cheer

Bijna af! Komt zo snel mogelijk!

Doopcertificaat
‘Onderscheiding’, ‘Hoge onderscheiding’ en ‘Hoogste onderscheiding’ eruit halen. De wordt geëvenaard door mensen die minder hun best hebben gedaan bij de opdrachten een kuttere ontgroening zullen hebben. Dit zal dus uit de doopcertificaten gehaald worden.

DIEFKA bier
Jonge bierbrouwers. Gaan we dit genoeg kunnen verkopen? Er moet wel genoeg aangekocht worden om het überhaupt te kunnen brouwen. Hebben we genoeg evenementen om dit bij te schenken. In een vol jaar zou dit zeker door kunnen gaan. Nu is er op dit moment geen mogelijkheid voor ons om zoveel liter aan bier te schenken. Het wordt een IPA mochten we dit gaan doen. Kortom: het is leuk maar op dit moment niet handig. We moeten sowieso wachten tot we de opslag op Uni hebben. Mogelijk voor een latere tijd wel een heel leuk idee. Het is niet prijzig. Ongeveer €1 per biertje. Denk ook bijvoorbeeld aan openingsdag. We moeten nog eventjes wachten tot we meer informatie hebben.

Ophaalmomenten
Dit moet iets serieuzer worden genomen. Volgend jaar is Michèle d’r kot niet meer beschikbaar. Het is bij het afgelopen ophaalmoment niet geoorloofd dat de helft van de mensen niet kwam opdagen. Dit heeft veel stress, tijd en moeite veroorzaakt terwijl dit echt niet gehoeven had.
Geen enkele van de schachten hebben nog contact opgenomen over de voedersamples. DIT MOET WEG.

SOKKEN
Nog steeds spannend hoe deze eruit zien maar ze komen er snel aan!! Deze week geleverd.

Vragenronde
Niels: Michèle vragen stellen over Cheer
Post Reply